Disclaimer

Algemeen

Deze website bevat informatie over de aangeboden producten van Lumention en de geleverde diensten van Lumention. Lumention behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Lumention besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden insluipen. Lumention is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. U kunt aan de inhoud van deze website geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Lumention een fout of onjuistheid in deze website zo snel mogelijk herstellen. Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze website, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Lumention. Zonder schriftelijke toestemming van Lumention is het niet toegestaan materiaal van deze website te kopiëren en gebruiken voor andere doeleinden. 
Dit is schending van eigendomsrecht.