Een duurzaam kantoor, bedrijf of winkel met LED-verlichting

Een duurzaam kantoor, bedrijf of winkel met LED-verlichting

We leven steeds duurzamer , wonen en werken . Met de opkomst van led-verlichting is er veel meer mogelijk dan dat er vroeger was. Maar welke voordelen heeft led-verlichting voor jou?

We leggen het je hier voor.

Geld besparen

Ja dit willen we allemaal. Maar hoe ga je echt geld besparen? led lampen hebben ongeveer meer dan 30000 branduren. Dit betekent dus dat je de komende 5 jaar geen nieuwe lampen aan hoeft te schaffen, als je de lamp 24 uur per dag aan laat branden. Maar ook dat je geen monteurs naar locatie hoeft te sturen om een knipperende lamp te vervangen. Daarnaast bespaart de LED-verlichting je ook nog eens flink op de energiekosten. LED lampen kan tot een besparing van wel 70 procent leiden. En dat kan je natuurlijk terug zien op de energierekening.

Duurzaam

De LED-lampen zijn onder andere om bovenstaande redenen dan ook de meest duurzame vorm van verlichting op de markt. Er zelfs subsidies te verkrijgen wanneer een kantoor duurzamer onderneemt; het installeren van LED-verlichting is daar één van.

Andere Sfeer

Een kantoor verlicht met LED-verlichting heeft meer sfeer dan de oude, knipperende TL-buizen in je kantoor. Daarnaast kun je de LED-verlichting zelfs in sommige gevallen van kleur of temperatuur veranderen; voor meer of minder licht of van warm wit naar gewoon wit. Ideaal voor lunches op kantoor, meditatieruimten of natuurlijk de kantine. Zo is het niet alleen een goede manier om sfeer te creëren op kantoor, het zal ook een invloed hebben op de kwaliteit van het werk, de samenwerking en efficiëntie.

Hoge kwaliteit

LED-verlichting is van hogere kwaliteit dan dat andere vormen van verlichting zijn. De hoge kwaliteit van LED-verlichting is onder andere terug te zien in de levensduur van de verlichting. De aanschafwaarde is eenmalig wat hoger, maar de LED-verlichting gaat dan uiteindelijk ook wel zo'n 30 jaar mee.

Soort LED-verlichting voor je bedrijf

Afhankelijk van welke ruimte en soort plafond  zijn er legio led oplossingen mogelijk. Meest toegepast zijn LED panelen en LED downlights.

Perfecte vervangers voor standaard Tl armaturen en  PL downlights

Ook kun je LED profielen gebruiken, deze kun je makkelijk installeren in een gang, boven een bureau of bij grotere ruimte.